Kermainen poronkäristys-sienipannu

Kermainen poronkäristys-sienipannu

Illallinen Pääruoka
(7)
Kommentit
Kermainen poronkäristys-sienipannu on herkullinen ruoka viileisiin iltoihin.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kermainen-poronkaristys-sienipannu/

Tee näin:

  • Ota poronkäristysliha sulamaan noin 30 minuuttia ennen käyttöä. Huuhtele purjo ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puhdista ja paloittele sienet. Kuumenna voi pannulla ja ruskista poronliha. Lisää pannulle purjo ja sienet ja jatka paistamista, kunnes sienten neste on haihtunut. Lisää mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti. Lisää pannulle tarvittaessa vähän vettä. Tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden, mustaviinimarjahyytelön ja maustekurkkujen kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Poronkäristyslihaa, 240 g
1 pkt
Pieni purjo
1
L tuoreita sieni, 200 g
½
2 rkl
Lihalientä
2 rkl
Mustapippurirouhetta
½ tl
Katajanmarjaa murskattuna
5
Timjamia
1 tl
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2 dl

Kommentit