Kermainen maa-artisokkakeitto

Kermainen maa-artisokkakeitto

Illallinen Pääruoka Lounas
(21)
Kommentit
Mieto ja kermainen keitto on hyvä vaikkapa lounaaksi. Helppo valmistaa ja makunystyrät saavat nauttia!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kermainen-maa-artisokkakeitto/

Tee näin:

  • Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja leikkaa maa-artisokat pienemmiksi paloiksi. Freesaa sipulia voissa kattilassa. Lisää artisokat, viini, vesi ja liemikuutiot. Anna keittyä kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes maa-artisokat ovat pehmeitä. Sekoita keitto sauvasekoittimella tasaiseksi erillisessä astiassa. Kaada keitto takaisin kattilaan ja lisää kerma. Lämmitä ja mausta pippurilla. Koristele persiljalla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Maa-artisokkia
500 g
Sipuli
1
Kuivaa valkoviiniä
1 dl
Vettä
5 dl
Kasvisfondi
2
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2½ dl
Valkopippuria
1 ripaus

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet