Kermainen broileripata

Kermainen broileripata

30 minuuttia Illallinen Pääruoka
(5)
Kommentit
Kermainen broileripata on helppo ja herkullinen ruoka. Maukas kermainen broileripata sopii arkiruuaksi tai juhlapöytään. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kermainen-broileripata/

Tee näin:

  • Aloita kermainen broileripata kuorimalla sipulit ja porkkanat. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kana paloiksi.
  • Ruskista kana rypsiöljyssä paistinpannulla. Mausta kana suolalla ja pippurilla. Siirrä kana sitten pataan.
  • Paista sipulia rypsiöljyssä, kunnes siinä on kultainen väri ja siirrä sitten myös pataan.
  • Vatkaa yhteen jauhot, viini, vesi ja kerma. Lisää seos sekä murskattu kanaliemikuutio ja kuivattu timjami pataan. Keitä kannen alla noin 5 minuuttia.
  • Pilko taatelit ja pähkinät. Laita ne pataan yhdessä porkkanan kanssa ja keitä kermaista broileri-pataa vielä 5 minuuttia.
  • Koristele tuoreella timjamilla ja tarjoile kermainen broileripata perunamuusin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Kermaisessa broileripadassa käytettävän broilerin reisifileen voit korvata myös rintafileellä.

Ravintosisältö

640 Kcal

Ainekset

4 annosta
Kermainen broileripata
Paistettua sipuleita
250 g
Porkkanaa
2
Broilerin reisifileetä
500 g
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Vehnäjauhoa
1 rkl
Valkoviiniä
1 dl
Vettä
1 dl
Kuohukermaa
2½ dl
Kanaliemikuutio
1
Kuivattua timjamia
1 tl
Taateli tai luumuja
10
Hasselpähkinöitä
½ dl
Rypsiöljy paistamiseen
Tarjoiluun
Perunamuusia

Kommentit