&format=jpg)
Keisarinnan rahkakakku
3 tuntia 40 minuuttia
Jälkiruoka
Hanna Sumarin Keisarinnan rahkakakku on maailman helpoin leipoa: tuloksena on mehevä rahkakakku, joka kuorrutetaan ja koristellaan juhlavaksi herkuksi.

Tee näin:
Valmista kakun pohja
Valmista kuorrute
Koristele kakku
Arvioi resepti
Ainekset
Pohja
Maitorahkaa | 300 g |
---|---|
Kuohukermaa | 1½ dl |
Sokeria | 2 dl |
Vehnäjauhoja | 4 dl |
Kananmunia | 4 |
75 g | |
Ruokasoodaa | 1 tl |
Etikkaa | 1 tl |
Appelsiinin raastettu kuori | 1 |
Kuorrutus
Maitorahkaa | 200 g |
---|---|
Kuohukermaa | ½ dl |
Tomusokeria | 1 dl |
50 g | |
Tuoreita marjat koristeluun |
Kommentit