
Katkarapu-mätihyydyke
Brunssi
Lisuke
Katkarapu-mätihyydyke sopii niin kesäpöytään kuin joulupöytäänkin. Valmista hyydyke hyvissä ajoin, jotta se ehtii jähmettyä jääkaapissa. Tutustu Arlan reseptiin!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Liivatejauheen käyttö: Liivatejauheen annetaan ensin turvota pienessä tilkassa kylmää vettä (noin 1 rkl vettä 1tl liivatejauhetta kohti) noin 5 min ja sen jälkeen kuumenna seos kattilassa, kunnes liivatejauhe on kokonaan liuennut nesteeseen.
Ainekset
4 annosta
Ainekset
Arla® Smetana 42% | 200 g |
---|---|
Sulatettuja ja kuivia katkarapuja | 120 g |
Kirjolohen tai siian mätiä valutettuna | 40 g |
G tilliä | 10 |
G ruohosipulia | 10 |
Liivatelehti tai 3 maustemittallista liivatejauhetta | ⅗ |
Kommentit