Kasvispihvit

Kasvispihvit

40 minuuttia Illallinen Pääruoka
(17)
Kommentit
Kasvispihvit saavat arjen maistumaan mahtavalta! Pihvien muhkean maun salaisuutena on mozzarellaraaste
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kasvispihvit/

Tee näin:

  • Kuori ja raasta porkkanat. Raasta kesäkurpitsa ja kukkakaali. Pilko valkosipulinkynnet ja basilika pieneksi hakkelukseksi.
  • Sekoita raastetut porkkanat, kesäkurpitsa ja kukkakaali yhdessä valkosipulin, basilikan ja mozzarellaraaste kanssa.
  • Revi nyhtökaura pienemmiksi hiutaleiksi ja sekoita muiden ainesten joukkoon yhdessä kerman kanssa. Mausta mustapippurilla ja suolalla oman maun mukaan.
  • Lisää joukkoon yksi kananmuna hyvin sekoitettuna. Anna seoksen vetäytyä jääkaapissa noin 10–15 minuuttia.
  • Muotoile taikinaseoksesta haluamasi kokoisia pihvejä.
  • Riko kananmuna astiaan ja vatkaa se kevyesti.
  • Kaada pankojauhot lautaselle.
  • Taputtele pihveille ensin munaseosta ja sitten pankojauhoja.
  • Paista pihvit pannulla ihanan kullanruskeiksi.
  • Valmista helppo kastike sekoittamalla murennetut Apetina salaattijuustokuutiot kermaviilin joukkoon. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa lisää suolla. Koristele tuoreella persiljalla tai basilikalla oman maun mukaan.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Vinkki! Voit halutessasi valmistaa pihvit ilman kananmunia, jolloin koostumuksesta tulee hiukan pehmeämpi

Ainekset

14 palaa
Ainekset
Gold & Green nyhtökauraa tomaatti
240 g
Porkkanaa
3
Kesäkurpitsa
½
Kukkakaalinnuppuja
100 g
Valkosipulinkynttä
4
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
1 dl
2 dl
Kananmunat
2
Pankojauhoja
90 g
Nippu tuore basilika
1
Mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 tl
Kastike
2 dl
Apetina® Kuutioita öljyssä oman maun mukaan
Mustapippuria
1 tl
Tuoretta persiljaa tai
Tuoretta tuore basilika oman maun mukaan
Lisää suolaa tarvittaessa

Kommentit