Kasvis-bouillabaisse

Kasvis-bouillabaisse

(5)
Kommentit
Kasvis-bouillabaisse on klassinen, hieno, ranskalainen keitto. Kokeile helppoa reseptiä ja ihastu!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kasvis-bouillabaisse/

Tee näin:

  • Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Leikkaa porkkanat ja fenkolit pieniksi paloiksi. Kuumenna voi kattilassa ja lisää kasvikset. Paista sekoitellen. Lisää sahrami, tomaattimurska, kasvisliemi sekä hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste ja mehu. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää suola ja tabasco. Soseuta keitto. Tarjoa crème fraîchen ja huhmaressa murskattujen fenkolinsiementen kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

25 buffetannosta
Sipulia
3
Valkosipulinkynttä
6
Suurta porkkanaa, noin 500 g
3
Fenkoli, noin 1 kg
3
Inkivääriä
25 g
Sahrami, 3 ps
1½ g
Tomaattimurskaa, à 400 g
3 tlk
Kasvisfondeja
3 l
Appelsiinin raastettu kuori ja mehu
1
Suolaa
2 tl
Tabasco
½ tl
400 g
Fenkolinsiemen murskattuna
¾ rkl

Kommentit