
Karjalanpiirakat
Brunssi
Iltapala
Välipala
Aamupala
Karjalanpiirakat joulun aamiaispöytään, joulupäivälliselle ja iltapalaksi kinkun kanssa. Miksei myös vaikka keskellä kesää.

Tee näin:
Karjalanpiirakat
Taikina
Leipominen
Paistettujen piirakoiden voitelu
Arvioi resepti
Vinkki
Reseptin lähetti Raili Inkoosta.
Ainekset
Karjalanpiirakat
Vettä | 4 dl |
---|---|
Puuroriisiä | 4 dl |
Täysmaitoa | 1,5 2 l |
Kylmää vettä | 4 dl |
Vehnäjauhoja | 4 dl |
Ruisjauhoja | 6 dl |
Suolaa | 2 tl |
Kasviöljyä | 2 rkl |
Paistettujen piirakoiden voiteluun:
2 dl | |
100 g |
Kommentit