Karibialainen kalapata

Karibialainen kalapata

Illallinen Pääruoka
(1)
Kommentit
Tämä karibialaisia makuja ja raaka-aineita sisältävä karibialainen kalapata on sopivan tulinen - ja valmistuu tietenkin hetkessä! Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/karibialainen-kalapata/

Tee näin:

  • Leikkaa kalat n. 3x3 cm palasiksi. Sekoita vesi ja suola liemeksi. Anna kalapalojen seistä suolaliemessä 15 minuuttia, ja nosta ne sitten pois vedestä. Kuori bataatit. Leikkaa bataatit ja purjo paloiksi. Paista valkosipuli ja mausteet voissa kattilassa. Lisää kalaliemi ja bataatit. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää kattilaan purjo ja kala ja anna kiehua vielä 3-5 minuuttia. Tarjoile crème fraichen, limen ja riisin kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Kalafileetä, esim. kuhaa
600 g
Vettä
5 dl
Suolaa
2 rkl
Bataatti
400 g
Purjo
1
Hienonnettua valkosipulinkynttä
2
Jauhettua inkivääriä
1½ tl
Jauhettua kuminansiementä
1 tl
Cayennepippuri
ripausta
2 rkl
Kalaliemi
3 dl
2 dl
Limetti
1
Tuoretta korianteria

Kommentit