Kardemumma-suklaakakku

Kardemumma-suklaakakku

Jälkiruoka
(2)
Kommentit
Kardemumma-suklaakakku on juhlava herkku myös arkeen.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kardemumma-suklaakakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi kattilassa. Murra suklaa paloiksi ja anna niiden sulaa voihin samalla sekoittaen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma keskenään. Sekoita munaseokseen voi- ja suklaaseos. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (noin 24 cm halkaisijaltaan). Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna seistä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi ja tarjoile kakun kera. Koristele suklaakakku myös mansikoilla!
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta
200 g
Tummaa suklaa
100 g
Maitosuklaata
100 g
Kananmunat
4
Sokeria
2 dl
Vehnäjauhoa
2½ dl
Leivinjauhetta
1 tl
Jauhettua kardemummaa
2 tl
Tarjoiluun
Kuohukermaa
2½ dl
Sokeria maun mukaan ja mansikoita

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet