
Kantarellipiirakka
Brunssi
Illallinen
Pääruoka
Välipala
Kantarellipiirakka on loppukesän sesonkiherkku. Hyödynnä tuoreet kantarellit mehevässä piirakassa. Kokeile maukasta reseptiä!

Tee näin:
Kantarellipiirakka
Arvioi resepti
Vinkki
Jos tuoreita kantarelleja ei ole saatavilla, voit käyttää piirakkaan myös pakastettuja tai kuivattuja kantarelleja.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 10 kpl
Kantarellipiirakka
125 g | |
Vehnäjauhoja | 3 dl |
Kylmää vettä | 2 rkl |
Täyte
Tuoreita kantarelleja | 200 g |
---|---|
Nippu kevätsipuli | 1 |
1 rkl | |
2 dl |
Munamaito
Kananmunat | 2 |
---|---|
1 dl | |
Kuohukermaa | 1 dl |
Suolaa | 2 ripausta |
Mustapippuria | 1 ripaus |
Kommentit