&format=jpg)
Kantarellikeitto
45 minuuttia
Illallinen
Alkuruoka
Pääruoka
Kantarellikeitto on alkusyksyn ehdoton ykkösresepti. Rapeat lehtikaalisipsit sopivat täydellisesti herkullisen kermaisen kantarellikeiton lisukkeeksi.

Tee näin:
Lehtikaalisipsit
Kantarellikeitto
Arvioi resepti
Vinkki
Tämä resepti toimii mainiosti myös muilla sienille, jos kantarelleja ei ole saatavilla.
Ainekset
4 annosta
Kantarellikeitto
Kantarelleja | 500 g |
---|---|
25 g | |
Salottisipulit | 2 |
Valkosipulinkynttä | 2 |
15 % ruokakermaa | 4 dl |
Kasvisfondeja | 6 dl |
Suolaa ja pippuria |
Lehtikaalisipsit
Tuoretta lehtikaalia | 100 g |
---|---|
Oliiviöljyä | 1 rkl |
Suolaa | 1 tl |
Kommentit