Kaneli-puolukka panna cotta

Kaneli-puolukka panna cotta

Jälkiruoka
(32)
Kommentit
Tämä ylellinen kaneli-puolkka panna cotta sopii tarjottavaksi vaikkapa illallisen päätteeksi. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kaneli-puolukka-panna-cotta/

Tee näin:

  • Anna liivatteen liota kylmässä vedessä 5 minuuttia. Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja kaavi pois siemenet. Kiehauta kerma, vaniljan siemenet, sokeri ja kaneli kattilassa. Anna jäähtyä hieman. Sekoita joukkoon liivate ja sitten kermaviili. Kaada seos laseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa noin 3 tuntia. Kiehauta puolukat ja sokeri. Anna jäähtyä. Kaada marjat panna cottan päälle. Anna seistä jääkaapissa 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Liivatelehti
Vaniljatanko
1
Kuohukermaa
1½ dl
Sokeria
¾ dl
3 dl
Jauhettua kanelia
2 tl
Puolukoita
1½ dl
Hienoa sokeria
1 dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet