Kanawrapit

Kanawrapit

Brunssi Iltapala Lounas Naposteltavaa Piknik Välipala
(3)
Kommentit
Kanawrapit sopivat nopeaksi lounaaksi tai retkievääksi reppuun. Kanawrapit ovat myös helppo valmistaa! Kokeile herkullista reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kanawrapit/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kanawrapit ja käsittele ensiksi kananliha. Irrota lihanpalat kanasta ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.
  • Laita lihanpalat kulhoon. Purista valkosipuli, murenna juusto ja lisää raejuusto kananpalojen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita kunnolla kaikki ainekset keskenään.
  • Kuori ja raasta porkkanat. Levitä kanaseos, porkkanaraaste ja pinaatti rieskojen päälle.
  • Rullaa rieskat tiukoiksi rulliksi ja kääri kanawrapit esimerkiksi leivinpaperiin.
  • Pakkaa valmiit kanawrapit evääksi tai nauti heti.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Rieskaa
4
Grillattu kana
½
Valkosipulinkynsi
½
150 g
Raejuustoa
1 dl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
1 tl
Porkkanaa
2
Baby-pinaattia
40 g

Kommentit