Kanaburilainen ja grillatut Hokkaido lohkot

Kanaburilainen ja grillatut Hokkaido lohkot

Burilainen täytteenä herkullista raejuustoa, chorizoa ja kanaa, tarjoile kurpitsaranskisten kera, hyytävää herkkua Halloweena ja muina syysiltoina.
https://www.arla.fi/reseptit/kanaburilainen-ja-grillatut-hokkaido-lohkot/

Tee näin:

Hokkaido lohkot
  • Valmista ensin Hokkaido lohkot. Halkaise kurpitsa ja poista siemenet, kuori ja leikkaa kurpista lohkoiksi. Sekoita kurpitsalohkojen joukkoon oliiviöljy, valkosipuli, sitruunan mehu ja pippuri. Levitä kurpitsalohkot foliolla vuoratulle uunipellille ja paista uunin keskiosassa 250 asteessa noin 10 min, kääntele paiston aikana, laita grillivastus päälle ja grillaa lohkoja, kunnes ne saavat kauniin värin ja tarkista myös kypsyys, ripottele suolaa valmiille Hokkaido lohkoille.
Kanaburilainen
  • Ruskista makkaraviipaleet pannulla ja anna hetken paistua miedolla lämmöllä, laita makkaraviipaleet talouspaperille, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois. Ruskista voi ja paista broilerifileet viitisen minuuttia per puoli, mausta suolalla ja pippurilla. Ota fileet pannulta ja pidä ne lämpiminä. Sekoita sinappi raejuustoon ja tarkista maku. Kokoa kanaburilainen makusi mukaan ja tarjoile grillattujen Hokkaido lohkojen kera.
Valmis!

Ainekset

Hokkaido lohkot
Hokkaido-kurpitsa 1,5 kg
2
Oliiviöljyä
rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Murskattua valkosipulinkynsiä
3
Pippuria myllystä
Karkeaa suolaa
Chorizo ohuina viipaleina
50 g
10 g
Kanan fileitä
275 g
Karkeaa suolaa
tl
Pippuria myllystä
200 g
Karkeaa sinappia (esim. Dijon)
1 rkl
Halkaistua Chiabatta sämpylä
4
Romainesalaattia karkeasti revittynä
1 l
Maustekurkkuja viipaleina
3