Kääretorttuleivokset

Kääretorttuleivokset

Jälkiruoka
(0)
Kommentit
Kääretorttu on perusleivonnainen joka onnistuu lähes jokaiselta. Reseptiä voi tuunata käyttämällä täytteenä maustettuja rahkoja tai vaikkapa mousseja!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kaaretorttuleivokset/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 250 asteeseen. Aseta leivinpaperi uunipellille. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe, ja lisää seos taikinaan. Lisää taikinaan vesi. Levitä taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista välittömästi uunin keskiosassa noin 5 minuutin ajan. Käännä kakkulevy sokeroidulle leivinpaperille. Poista pohjalla ollut leivinpaperi. Levitä marjat tai hillo kakkulevyn päälle ja rullaa. Leikkaa kääretorttu noin 3 cm paksuiksi viipaleiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Puolita granaattiomena ja ota siemenet talteen. Koristele kääretorttuviipaleet kermavaahdolla, granaattiomenan siemenillä ja pistaasipähkinöillä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

15 kpl
Kananmunat
3
Sokeria
1½ dl
Jauhoa
2 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Vettä
1 rkl
Täyte
Dl soseutettuja hedelmiä tai hilloa
Päälle
Kuohukermaa
2 dl
Granaattiomena
1
Rkl rouhittuja pistaasipähkinä
1

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet