Kaalipata

Kaalipata

40 minuuttia Illallinen Pääruoka
(7)
Kommentit
Herkullinen kaalipata maistuu viileällä ilmalla. Tarjoile kaalipata riisin kanssa. Kokeile maistuvaa reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kaalipata/

Tee näin:

Kaalipata
  • Aloita kaalipadan valmistus ja käsittele ensiksi kasvikset.
  • Suikaloi kaali, sipuli ja porkkana. Kuullota vihanneksia hetki voissa padassa tai kattilassa.
  • Paista jauheliha pannulla tummaksi ja lisää pataan. Sekoita joukkoon Lempi Fraîche Mex -kerma, siirappi, suola ja pippuri.
  • Anna kaalipadan hautua hiljalleen 15–20 minuuttia, kunnes kaali on rapsakan kypsää.
  • Koristele kaalipata tuoreella chilillä ja lehtipersiljalla. Lisukkeena voit tarjoilla riisiä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Jos haluat kaalipadasta kasvisruoan, voit korvata jauhelihan kasvisproteiinilla tai kikherneillä.

Ainekset

4 annosta
Kaalipata
Jauhelihaa
400 g
Kaali
1 kg
Porkkanaa
2
Sipuli
1
2 tl
Arla® Lempi Fraîche Mex kerma
1 prk
Siirappia
1 rkl
Suolaa
½ tl
Pippuria
½ tl
Tuoretta chili
Tuore lehtipersilja

Kommentit