Juustokakun makuinen tuorepuuro

Juustokakun makuinen tuorepuuro

1 tunti
Tuorepuuro, joka maistuu juustokakulta? Kyllä kiitos! Tällä lähtee aamu herkullisesti käyntiin.
https://www.arla.fi/reseptit/juustokakun-makuinen-tuorepuuro/

Tee näin:

Juustokakun makuinen tuorepuuro
  • Sekoita kaurahiutaleet, chia-siemenet ja maito kulhossa. Lisää joukkoon rahka ja hunaja.
  • Yhdistä puuro, murskatut keksit ja viipaloidut mansikat lasiin. Anna jäähtyä vähintään 2 tuntia, mieluiten yön yli.
  • Tarjoiluun, lisää puuron päälle murskattuja keksejä ja mansikoita.
Valmis!

Juustokakun makuinen tuorepuuro Q&A

Lue lisää useimmiten kysyttyjä kysymyksiä alta.

Kuinka kauan juustokakku-yön yli kaurapuuro säilyy jääkaapissa?
Kun säilytät välipalasi asianmukaisesti ilmatiiviissä astiassa, se pysyy tuoreena jopa neljä päivää. Parhaan maun ja tekstuurin takaamiseksi lisää digestive-keksien ja tuoreiden mansikoiden päällysteet juuri ennen tarjoilua.
Voinko käyttää tässä reseptissä pakastemansikoita?
Ehdottomasti! Pakastemansikat ovat kätevä vaihtoehto tuoreille ja ne voidaan helposti ottaa käyttöön. Käyttääksesi niitä, sulata mansikat jättämällä ne jääkaappiin yön yli tai asettamalla ne kulhoon huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi. Sulaneina sekoita ne kaurapuuroosi saadaksesi saman herkullisen maun ja eloisan värin kuin tuoreilla mansikoilla.

Ainekset

Juustokakun makuinen tuorepuuro
Kaurahiutaleita
35 g
Chian siemeniä
1 rkl
1 dl
Arla® Lempi Maitorahkaa
1 dl
Hunaja
1 rkl
Digestive-keksiä
2
Mansikoita
3
Tarjoiluun
Digestive-keksi
1
Mansikoita
3
Lisää herkullisia ideoita