Juustoinen katkarapusalaatti

Juustoinen katkarapusalaatti

15 minuuttia Illallinen Pääruoka Lisuke Lounas
(9)
Kommentit
Juustoinen katkarapusalaatti on raikas ja kevyt ruoka vaikkapa lounaaksi. Arlan ohjeella katkarapusalaatti onnistuu varmasti!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/juustoinen-katkarapusalaatti/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan katkarapusalaatti leikkaamalla juusto ja pestyt omenat samankokoisiksi kuutioiksi.
  • Huuhdo purjo ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
  • Sulata ja valuta katkaravut.
  • Kokoa katkarapusalaatti yhdistämällä ainekset kulhossa. Jätä hieman juustoa sivuun koristelua varten.
  • Sekoita kastike ja viimeistele katkarapusalaatti sillä. Tarkista vielä maku.
  • Kaada katkarapusalaatti tarjoiluastialle ja koristele lopuksi muutamalla kuutiolla juustoa.
  • Tarjoa katkarapusalaatti tuoreen patongin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
200 g
Makeaa omenaa
2
Pieni purjo
1
Katkarapuja
250 g
Kastike
200 g
Sitruunamehua
2 rkl
Currya
1 rkl
Sokeria tai hunajaa
1 tl
Suolaa
ripausta
Mustapippurirouhetta
½ tl
Persiljaa hienonnettuna
½ dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet