Juusto-kasvisvoileipäkakku

Juusto-kasvisvoileipäkakku

Brunssi
(0)
Kommentit
Erittäin maukas juusto-kasvisvoileipäkakku sopii niin suuriin kuin pieniinkin juhliin.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/juusto-kasvisvoileipakakku/

Tee näin:

  • Raasta yleiskoneella kukkakaali, sipulit, porkkanat sekä purjo karkeaksi. Freesaa vihannekset kevyesti voissa. Lisää säilyketomaatit. Keitä seos tahnamaiseksi ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Jäähdytä seos jääkaapissa. Kostuta leipäviipaleet hyvin kasvisliemellä ja täytä kasvistahnalla. Anna voileipäkakun vetäytyä yön yli painon alla. Kuorruta kakku tuorejuustolla ja koristele.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta
Täysjyvävuokaleipää
Kasvisfondi
Täyte
Kukkakaali
1
Sipulia
2
Porkkanaa
3
Purjo
1
Säilyketomaattia, kokonainen (á 250 g)
1 tlk
Suolaa
Mustapippurirouhetta
Oregano
Koristeet
Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Tuoreita viikuna
Ruukku rucola
1
Ruukkua herneenvarsia
2
Gran Castelli - parmesaania lastuja

Kommentit