&format=jpg)
Jouluinen kakku
1 tunti 15 minuuttia
Jälkiruoka
Näyttävästi koristeltu jouluinen kakku sopii juhlapöydän jälkiruoaksi. Valmista kakku odottamaan jääkaappiin ja koristele juuri ennen tarjoilua!

Tee näin:
Jouluisan kakun pohja
Jouluisen kakun kokoaminen
Arvioi resepti
Vinkki
Voit leipoa piparkakut itse Arlan herkullisella reseptillä.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 8 annosta
150 g | |
Ruokosokeria | (n. 2.25 dl) 200 g |
Karkeaa suolaa | 1 tl |
Kananmunaa | 2 |
Vehnäjauhoja | (n.5.5 dl) 300 g |
Jauhettua inkivääriä | 1 rkl |
Jauhettua kanelia | 1 rkl |
Jauhettua kardemummaa | 1 rkl |
Jauhettua neilikkaa | 1 tl |
Ruokasoodaa | 1 tl |
Arla® AB -piimää | 2½ dl |
Kuorrute
Tomusokeri | (n.8 dl) 400 g |
---|---|
175 g | |
100 g |
Koristeluun
Keksejä esim. piparkakkuja - katso resepti linkistä alla! | |
---|---|
Syötäviä strösseleitä | |
Hopeisia sokeripalloja |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit