
Jouluinen juustokakku
Jouluinen juustokakku syntyy piparkakkupohjasta, vanilja-appelsiinitäytteestä ja glögikiilteestä. Koristele kakku kauniisti granaattiomenan siemenillä.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Ohjeen lähetti Wilma Pietarsaaresta.
Ainekset
Pohja
Piparkakkuja | 300 g |
---|---|
150 g |
Täyte
Kuohukermaa | 4 dl |
---|---|
Maustamatonta tuorejuustoa | 300 g |
Liivatelehteä | 4 |
Appelsiini kuori ja mehu | 1 |
Vaniljatanko | 1 |
Sokeria | 1½ dl |
Kiille
Glögi | 5 dl |
---|---|
Liivatelehteä | 5 |
Koristeluun
Granaattiomenan siemen | 1 |
---|---|
Kanelitanko | 1 |
Vaniljatanko | 1 |
Kommentit