&format=jpg)
Uusi
Jauhelihapihvit
40 minuuttia
Illallinen
Pääruoka
Lounas
Klassikko
Jauhelihapihvit ovat yhtä rentoja kuin herkullisiakin. Arla Lempi kermaviili ja sipulikeittoainekset takaavat pihveille täyteläisen maun, joka vie kielen mennessään. Tarjoile pihvit keitettyjen perunoiden tai pehmeän perunamuusin kanssa, ja kruunaa annos raikkailla puolukoilla.

Tee näin:
Jauhelihapihvit
Lisää herkullisia ideoita
Arvioi resepti
Valmistusvinkki
Anna kermaviilin, sipulikeittoaineksien ja korppujauhojen turvota rauhassa vähintään 10 minuuttia. Tämä auttaa sitomaan taikinan ja tekee pihveistä mehevämpiä. Kun muotoilet pihvejä, pyri tekemään niistä mahdollisimman tasapaksuja. Näin pihvit kypsyvät tasaisesti ja jokainen pihvi saa kauniin paistopinnan.
Jauhelihapihvit Q&A
Voinko käyttää sipulikeittoaineksien sijasta tuoretta sipulia?
Voiko pihvit valmistaa etukäteen ja lämmittää myöhemmin?
Miten saan pihveistä erityisen meheviä?
Ainekset
Reseptistä valmistuu 4 annosta
Jauhelihapihvit
1 prk | |
Pussi sipuli keittoaineksia | 1 |
Korppujauhoja | ½ dl |
Kananmuna | 1 |
Naudan paisti-tai sika- jauhelihaa | 400 g |
Kastike
Lihalientä | |
---|---|
2 dl | |
Vettä | 2 dl |
Mustapippuria | |
Sinappia | 2 rkl |
Tarjoiluun
Keitettyjä perunoita tai perunamuusia |
---|
Kommentit