&format=jpg)
Japanilaiset pannukakut
40 minuuttia
Brunssi
Jälkiruoka
Välipala
Aamupala
Kuohkeat japanilaiset pannukakut sopivat osaksi brunssia tai jälkiruuaksi. Tarjoile japanilaiset pannukakut vaahterasiirappivoin ja marjojen kera.

Tee näin:
Japanilaiset pannukakut
Arvioi resepti
Vinkki
Lisää hieman tomusokeria japanilaisten pannukakkujen päälle, niin saat pannukakuista erityisen suloisen näköisiä!
Lisää ideoita
Tekisikö kuitenkin mielesi aivan perinteistä pannukakkua? Täältä löydät siihen maistuvan reseptin!
Ainekset
12 palaa
Japanilaiset pannukakut
Kananmunan keltuaisia | 2 |
---|---|
Munanvalkuaista | 4 |
Täysmaitoa | 1 dl |
Rypsiöljyä | 2 rkl |
Erikoisvehnäjauhoa | ¾ dl |
Vaniljasokeria | ½ tl |
Sokeria | 4 rkl |
Suolaa | 1 tl |
Vaahterasiirappivoi
50 g | |
Vaahterasiirappia | 2 rkl |
Sormisuolaa | 2 tl |
Lisäksi
Tuoreita marjat (esim. mustikoita ja vadelmia) |
---|
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit