Jäätelökakku mangorahkasta
Uusi

Jäätelökakku mangorahkasta

1 tunti Jälkiruoka
(4)
Kommentit
Vain 3 raaka-aineen jäätelökakku täyteläisestä mangorahkasta valmistuu kätevästi ilman jäätelökonetta. Kokeile ihanan raikasta jäätelökakkua!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/jaatelokakku-mangorahkasta/

Tee näin:

  • Valmista jäätelökakku irtopohjavuokaan. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Öljyä vuoan reuna rypsiöljyllä ja tomusokeroi reunan pinta.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista rahka ja vatkaa se kerman joukkoon. Siirrä 1 1/2 dl jäätelömassasta pursotinpussiin, jossa on tähtitylla. Levitä loput jäätelöstä vuokaan ja tasoita pinta. Pursota jäätelökakun pinnalle ruusukkeita. Laita jäätelökakku yön yli pakastimeen.
  • Siirrä jäätelökakku tarjoilulautaselle ja koristele passionhedelmällä. Anna kakun lämmetä hetki ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

7 kpl
Ainekset
2 dl
600 g
Passionhedelmä
1

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet