&format=jpg)
Itsetehty majoneesi
Lisuke
Lisuke pihville
Tämä itsetehty majoneesi saa herkullista pähkinäistä makua ruskistetusta voista. Tarjoile itsetehty majoneesi grillattujen vihannesten tai lihan kera.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Kun valmistat majoneesin, on tärkeätä, että kananmunat ja voi ovat saman lämpöisiä. Muuten majoneesi saattaa ”leikata kiinni” ja sen ainekset erottua toisistaan. Jos kananmunat ovat liian kylmiä, voit laittaa ne lämpimään veteen 10 minuutiksi.
Ainekset
4 annosta
Huoneenlämpöistä kananmunan keltuaisia | 3 |
---|---|
250 g | |
Dijon sinappia | 2 tl |
Puristettua sitruunamehua | 1 tl |
Suolaa | 2 tl |
Mustapippuria | ½ tl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit