
Itsenäisyyspäivän juustokakku
6 tuntia
Jälkiruoka
Sinivalkoinen itsenäisyyspäivän juustokakku kruunaa juhlapöydän. Herkullisen kakun täytteessä maistuvat vaniljarahka ja tuoreet mustikat. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Juustokakku
Koristelu
Arvioi resepti
Ainekset
6 annosta
Pohja
Digestive-keksejä | 100 g |
---|---|
50 g |
Täyte
400 g | |
Kuohukermaa | 2 dl |
Valkosuklaa | 250 g |
Mustikoita | 150 g |
Koristelu
Kuohukermaa | 1 dl |
---|---|
Mustikkamehua tai -sosetta | 2 tl |
Ruokasooda | |
Sokeria | |
Mustikkat |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit