Isoäidin kanapannu

Isoäidin kanapannu

Pääruoka
(0)
Kommentit
Tämä mehevä isoäidin kanapannu saa makua pekonista ja kurkusta. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/isoaidin-kanapannu/

Tee näin:

  • Ruskista broilerin rintafileet rasvassa pannulla ja siirrä lautaselle. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi. Valuta pekoni talouspaperin päällä. Hienonna valkosipulinkynnet. Kaada puhtaalle pannulle kerma, vesi, liemikuutio, sinappi ja valkosipulisilppu. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pannulle fileet. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi ruohosipulisilppu, pienet kurkkukuutiot ja pekoni. Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Broilerin rintafileetä, noin 500 g
4
2 rkl
Viipaloitua pekonia
140 g
Valkosipulinkynttä hienonnettuna
2
Kuohukermaa
2 dl
Vettä
½ dl
Kanaliemikuutio
1
Ranskalaista sinappia
2 tl
Ruohosipulia hienonnettuna
½ dl
Pala kurkkua viipaloituna

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet