
Isänpäiväkakku
Jälkiruoka
Isänpäiväkakku on parhaimmillaan, kun teet sen itse. Myös itsetehdyt koristeet päihittävät kauppojen valmisversiot mennen tullen. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Reseptin tekijä
Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija
Ainekset
10 annosta
Pohja
Kananmunat | 3 |
---|---|
Sokeria | 2½ dl |
Vehnäjauhoa | 2½ dl |
Leivinjauhe | ½ tl |
150 g |
Täyte
Kananmuna | 1 |
---|---|
1 dl | |
Kuohukermaa | 1 dl |
Perunajauhoja | ¾ rkl |
Vaniljasokeria | 1 rkl |
Kuorrute
Tomusokeri | 4 dl |
---|---|
Kylmää vettä | 4 rkl |
Koristeet
50-70 g tummaa suklaa | |
---|---|
Öljyä | 1 tl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit