
Hyydytetty voileipäkakku
Brunssi
Välipala
Perinteisen voileipäkakun tilalle sopii hyvin hyydytetty versio. Erilaisilla yrteillä ja vihanneksilla koristelemalla kakusta saa näyttävän näköisen!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 12 annosta
Pohja
Ruishapankorppuja | 150 g |
---|---|
75 g | |
1 dl |
Täyte
Kuohukermaa | 2 dl |
---|---|
Maustamatonta tuorejuustoa | 400 g |
Kinkkua | 300 g |
Ruukku ruohosipuli | 1 |
Paprika | 1 |
Maustekurkkua | 2 |
½ dl | |
Liivatelehteä | 5 |
Rouhittua mustapippuria | 2 tl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit