Hunajainen juuresvuoka

Hunajainen juuresvuoka

Illallinen Pääruoka Lisuke
(2)
Kommentit
Kerma ja hunaja maustavat juurekset juhlaruoaksi.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/hunajainen-juuresvuoka/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 °C. Kuori juurekset ja leikkaa ne pitkiksi lohkoiksi. Laita juurekset uuninkestävään vuokaan. Sekoita kerma sitruunan kuori, mausteet, suola ja hunaja keskenään, kaada seos juuresten päälle. Paista uunin keskitasossa noin 30 min.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Ainekset
Erilaisia juureksia esim. porkkanaa, palsternakkaa, juuriselleriä
750 g
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2½ dl
Sitruunankuori raastettuna
½
Suolaa
vajaa 1 tl
Ripaus mustapippuria
Rosmariinia
2 tl
Hunajaa
½ rkl

Kommentit