Hummus juustolla

Hummus juustolla

20 minuuttia Lisuke
(4)
Kommentit
Hummus valmistetaan kikherneistä, mutta siitä saa useita variaatioita maustamalla. Tässä reseptissä hummus saa happamuutta ja suolaista makua juustosta.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/hummus-juustolla/

Tee näin:

  • Aloita hummus käsittelemällä ensiksi kikherneet. Kaada kikherneet lävikköön tai siivilään ja huuhtele kunnolla.
  • Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tahnaksi.
  • Saadaksesi tasaisemman hummuksen lisää oliiviöljyä.
  • Testaa maku ja mausta hummus suolalla ja pippurilla.
  • Valuta hieman öliiviölyä valmiin hummuksen päälle.
  • Koristele hummus lopuksi hienonnetuilla saksanpähkinöillä, seesaminsiemenillä ja tuoreella oreganolla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Kikherneitä (valutettuna n. 230g)
1 prk
150 g
Vettä
½ dl
Oliiviöljyä
½ dl
Valkosipulinkynsi
1
Sitruunamehu
1
Suolaa ja mustapippuria
Hummuksen päälle
Karkeasti pilkottuja saksanpähkinöitä
Seesaminsiemeniä
Tuoretta oregano
Oliiviöljyä

Kommentit