Hollandaisekastike

Hollandaisekastike

(7)
Kommentit
Ranskalaisen keittiön klassikko Hollandaisekastike on parhaimmillaan kalan ja kasvisten kanssa.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/hollandaisekastike/

Tee näin:

  • Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Anna voin erottua. Sekoita keltuaiset ja vesi pienessä kasarissa ja laita kasari vesihauteeseen. Sekoita voimakkaasti kunnes seos sakenee. Ota kattila pois vesihauteesta ja lisää voin kirkas osa pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tarjoa kastike keitetyn parsan ja kalan kera.

Ainekset

4 annosta
150 g
Kananmunan keltuaisia
3
Vettä
2 rkl
2-3 tl sitruunamehua
Suolaa

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet