Helpot uunijuurekset Apetinalla
Uusi

Helpot uunijuurekset Apetinalla

Lisuke
(1)
Kommentit
Helpot uunijuurekset Apetinalla on loistava lisäke lähes mille tahansa ruoalle ja se muokkautuu mutkattomasti jääkaapin sisällön mukaan. Lisäämällä juuresten päälle Apetina-juustoa lisäke muuttuu helposti kokonaiseksi ateriaksi.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/helpot-uunijuurekset-apetinalla/

Tee näin:

Helpot uunijuurekset Apetinalla
  • Kuumenna uuni 225 ℃:seen.
  • Pese ja kuivaa perunat. Kuori juurekset ja leikkaa kaikki kasvikset paloiksi.
  • Levitä kasvikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta yrttisuolalla ja mustapippurilla. Pirskottele päälle Apetina rasioiden öljy ja sekoita hyvin.
  • Paista uunissa noin 20 minuuttia.
  • Ota kasvikset uunista, sekoita ja kaada Apetina juuresten päälle.
  • Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä ja Apetina saanut sopivasti väriä.
  • Tarjoile tsatsikin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Mausta uunijuurekset ennen kuin lisäät niihin öljyä. Näin mausteet pääsevät imeytymään kunnolla juureksiin.

Ainekset

4 annosta
Helpot uunijuurekset Apetinalla
Perunoita
500 g
Juureksia (porkkanoita, lanttua, palsternakkaa, mukulaselleriä)
1 kg
2 pkt
Yrttisuolaa
½ tl
Mustapippuria myllystä

Kommentit