Helpot porsaankyljykset

Helpot porsaankyljykset

20 minuuttia Illallinen Pääruoka
(16)
Kommentit
Porsaankyljykset saavat twistiä dijon-sinapista ja valkosipuli & rosmariini –ruokakermasta. Tämä arkiruoka valmistuu nopeasti ja sopii lautaselle riisin kanssa.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/helpot-porsaankyljykset/

Tee näin:

Helpot porsaankyljykset
  • Ota lihat huoneenlämpöön puolituntia ennen valmistamista.
  • Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita ruokakerman joukkoon dijonsinappi.
  • Kuumenna pannulla loraus öljyä. Kuullota sipuleita öljyssä muutama minuutti.
  • Mausta kyljykset suolalla ja nosta pannulle.
  • Paista kyljyksiä molemmin puolin noin 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Mausta valkopippurilla ja kaada joukkoon ruokakerma.
  • Laita kansi päälle ja anna kyljysten kypsyä vielä noin 5 minuuttia kannen alla. Tarjoa porsaankyljykset täysjyväriisin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Helpot porsaankyljykset
Porsaan kylkeä luilla
4
Sipulia
2
15 % ruokakermaa
1
Merisuolaa
2 tl
Rypsiöljyä
2 rkl
Dijon sinappia
2 rkl
Valkopippuri
½ tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet