Helpot kasvispiirakat

Helpot kasvispiirakat

30 minuuttia Brunssi Herkut Välipala
(2)
Kommentit
Helpot kasvispiirakat syntyvät nopeasti valmiista lehtitaikinasta. Pienet piiraat ovat täydellinen tarjottava niin juhliin, kahvihetkeen, arkilounaaksi kuin keittoruoan pariksikin.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/helpot-kasvispiirakat/

Tee näin:

Helpot kasvispiirakat
  • Kuumenna uuni 200 ℃:seen.
  • Levitä jäiset lehtitaikinalevyt uunipellille. Leikkaa levyt puoliksi.
  • Leikkaa jokaisen palan reunoihin viillot noin 1 cm:n päähän reunasta. Pistele keskiosa haarukalla.
  • Voitele reunat ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  • Levitä jokaiselle palalle reilusti vihreät yrtit -tuorejuustoa. Leikkaa kasvikset siivuiksi ja nostele siivut tuorejuuston päälle. Mausta suolalla ja pippurilla ja viimeistele juustoraasteella.
  • Paista uunin keskitasolla noin 10–15 minuuttia tai kunnes piiraat ovat hyvin kohonneet ja saaneet kauniin paistovärin.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

10 palaa
Helpot kasvispiirakat
Torttutaikinalevyä
500 g
1 prk
Kananmuna
1
Seesaminsiemeniä
Vihanneksia esim. kirsikkatomaatteja, kesäkurpitsaa, varsiparsakaalia
Suolaa
Pippuria
Arla® Melkoinen Mozzarella-emmental juustoraaste
50 g

Kommentit