
Mango-pavlova
2 tuntia 40 minuuttia
Jälkiruoka
Näyttävä mango-pavlova on juhliin sopiva kahvipöydän kuningatar. Taivaallisten marenkipohjien väliin tulee kuohkeaa rahkatäytettä. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Valmista marengit
Valmista täytteet ja kokoa kakku
Arvioi resepti
Vinkki
Jos marenkipohjien tekoon ei ole aikaa, voi pavlovaan käyttää valmiita marenkipohjia. Pavlovaa kannattaa leikata terävällä veitsellä kakkulapion sijaan.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 10 annosta
Marenki
Munanvalkuaista | 6 |
---|---|
Sokeria | 3 dl |
Mangotäyte
Kuohukermaa | 2 dl |
---|---|
Sokeria | 2 tl |
2 prk | |
Ruukku minttu | 1 |
Koristeluun eksoottisia hedelmiä, esimerkiksi:
Mango | 1 |
---|---|
Kiivi | 1 |
Passionhedelmää | 3 |
Kukkia (leikattu varsi folioon käärittynä) |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit