Grillatut poroleivät

Grillatut poroleivät

Illallinen Pääruoka Välipala
(1)
Kommentit
Tässä herkullisessa grillireseptissä on perinteisiä raaka-aineita: rieskaa, juustoa ja savuporoa. Oi mikä herkkuruoka!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/grillatut-poroleivat/

Tee näin:

  • Levitä piparjuuriraaste rieskoille. Lisää myös juusto- ja savuporoviipaleet. Paista leipiä vohveliraudalla tai voileipägrillillä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja juusto on sulanut. Jaa leivät kahtia. Tarjoile toastit suolakurkkujen kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Käytä valmiiksi viipaloitua juustoa.

Ainekset

4 annosta
Rieskaa
4
Raastettua piparjuurta
2 rkl
Viipaletta Arla® Tolkuton Cheddar -juustoa
8
Viipaletta savuporoa
8
Suolakurkkuja tarjoiluun

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet