Grillatut kesäkurpitsat

Grillatut kesäkurpitsat

10 minuuttia Brunssi Alkuruoka Lisuke Välipala
(2)
Kommentit
Grillatut kesäkurpitsat valmistuvat hetkessä! Tarjoile herkulliset grillatut kesäkurpitsat Apetina-juustolla ja tuoreella mintulla. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/grillatut-kesakurpitsat/

Tee näin:

Grillatut kesäkurpitsat
  • Huuhtele ensiksi kesäkurpitsat. Leikkaa ne sitten keskeltä halki. Leikkaa molemmat puolikkaat pystysuunnassa halki ja puolikkaat palat vielä kolmeen osaan.
  • Sekoita öljy, etikka, suola ja mustapippuri keskenään kulhossa ja lisää kesäkurpitsat. Sekoita kevyesti. Grillaa kesäkurpitsat kuumassa grillissä, niin että niihin jää grillijäljet.
  • Kerää grillatut kesäkurpitsat tarjoiluastiaan ja pudota päälle Ingmariini valkosipuli-karhunlaukka levitenokareita. Viipaloi Apetina-juusto ja ripottele palat grillattujen kesäkurpitsojen päälle.
  • Leikkaa tuore minttu silpuksi ja koristele kesäkurpitsat sillä.
  • Tarjoile grillatut kesäkurpitsat alkupalana, lounaana tai lisukkeena vaikkapa grillatun lihan kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Grillatut kesäkurpitsat
Kesäkurpitsaa
3
Suolaa
1 tl
Mustapippuria myllystä
Oliiviöljyä
Omenaviinietikkaa
2 rkl
Ingmariini® Valkosipuli-karhunlaukka levitettä
2 rkl
Apetina® Classic -kuutioita
200 g
Tuoretta minttua
½ ruukku

Kommentit