Grillatut kasvikset

Grillatut kasvikset

30 minuuttia Lisuke Välipala
(3)
Kommentit
Grillatut kasvikset on herkullinen lisuke täynnä makua ja kauniita värejä. Tarjoile grillatut kasvikset lisukkeena tai sellaisenaan.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/grillatut-kasvikset/

Tee näin:

Grillatut kasvikset
  • Huuhtele tomaatit, kesäkurpitsa ja paprikat. Huuhtele myös sipulit, jos käytät uuden sadon punasipuleita.
  • Halkaise tomaatit sekä punasipulit, leikkaa kesäkurpitsa ja paprikat paksuiksi viipaleiksi.
  • Anna grillin tai grillipannun ensin lämmetä. Grillaa kasvikset kaikilta puolilta. Grillaa tomaatteja noin 5 minuuttia ja muita kasviksia noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä ja niissä on hienot grilliraidat. Voit myös kypsentää kasvikset uunissa grillivastuksen alla.
  • Valmista öljykastike grillatuille kasviksille. Kuori valkosipuli ja hienonna pieneksi. Hienonna timjamin lehdet ja kaada kulhoon valkosipulin kanssa. Lisää mukaan öljy, suola sekä pippuri ja sekoita tasaiseksi.
  • Kaada öljykastike tarjoilukulhoon grillattujen kasvisten joukkoon.
  • Viimeistele grillatut kasvikset juustokuutioilla.
  • Tarjoile grillatut kasvikset uusien perunoiden ja grilliruoan kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Grillatut kasvikset
Tomaatti (n. 200 g)
4
Kesäkurpitsa (n. 200 g)
1
Keltaista paprika (n. 250 g)
2
Tuoretta punasipuli (n. 200 g)
4
Öljykastike
Iso valkosipulinkynsi
1
Tuoretta timjamia hienonnettuna
1½ rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Suolaa
¾ tl
Pippuria myllystä
Apetina® Classic -kuutioita
200 g

Kommentit