Grillattua lammasta ja chimichurria

Grillattua lammasta ja chimichurria

Pääruoka
(0)
Kommentit
Chimichurri eli argentiinalainen grillikastike antaa tässä reseptissä lampaanpaistille todellista potkua! Onko tässä grillijuhlien uusi suursuosikki?
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/grillattua-lammasta-ja-chimichurria/

Tee näin:

  • Voitele liha voilla ja mausta suolalla. Grillaa lihaa hiilloksen yllä 5 minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä liha pois hiilloksen yltä ja anna kypsentyä, kunnes lihan sisäinen lämpötila on 60 °C. Anna levätä noin 5 minuuttia. Paista hienonnettu valkosipuli voissa. Lisää pannulle loput chimichurrin ainekset. Leikkaa liha pienemmiksi viipaleiksi ja aseta tarjoiluvadille. Kaada kuuma kastike lihan päälle. Tarjoile grillattujen kasvisten kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

6 annosta
Luutonta palvilammasta
1 kg
1 rkl
Suolaa
1 tl
Chimichurri
Valkosipulinkynttä hienonnettuna
2
4 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Hienonnettu punainen chili
½
Hienonnettua, tuoretta oreganoa
2 rkl
Suolaa
½ tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet