Graavattu lohi

Graavattu lohi

Brunssi Alkupalat Lisuke
(1)
Kommentit
Graavattu lohi on nopea ja maukas alkupala, joka maistuu sekä makealta että happamalta. Tarjoile graavattu lohi sinappikastikkeen kanssa!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/graavattu-lohi/

Tee näin:

  • Sekoita korppujauhot puolikkaan raastetun sitruunankuoren kanssa.
  • Anna voin värjäytyä kultaiseksi pannulla ja paahda korppujauhoseosta noin 2 minuutin ajan tai kunnes se on värjäytynyt vaaleanruskeaksi.
  • Lisää hienonnetut yrtit korppujauhojen sekaan ja anna seoksen jäähtyä.
  • Levitä graavattu lohi tarjoiluastialle viipaleittain ja ripottele päälle korppujauhot sekä loput sitruunankuoresta. Koristele puolikkailla sitruunaviipaleilla.
Sinappikastike
  • Sekoita Arla Lempi Fraiche -kerma sinapin, suolan sekä hienonnetun tillin kanssa. Mausta maun mukaan.
  • Tarjoile graavattu lohi sinappikastikkeen kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Voit tarjoilla graavatun lohen tarvittaessa salaatinlehdellä – kullekin annokselle tulee noin 2 viipaletta graavattua lohta. Käytä sitruunaviipaleita ja sitruunankuorta koristeena.

Ravintosisältö

1871 Kcal

Ainekset

6 annosta
Korppujauhoa
1 dl
Sitruunankuorta raastettuna
1 rkl
Hienonnettua tilliä
1 dl
Tuoretta tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 dl
25 g
Graavattu lohi viipaloituna
300 g
Sitruuna paloiteltuna puolikkaiksi viipaleiksi
1
Sinappikastike
Arla® Lempi Fraîche 15% kermaa
1 dl
Sinappia
2 tl
Karkeaa suolaa
¼ tl
Kourallinen tuoretta tilliä hienonnettuna
Lisäksi
Maalaisleipä

Kommentit