
Graavattu lohi
Brunssi
Alkupalat
Lisuke
Graavattu lohi on nopea ja maukas alkupala, joka maistuu sekä makealta että happamalta. Tarjoile graavattu lohi sinappikastikkeen kanssa!

Tee näin:
Sinappikastike
Arvioi resepti
Vinkki
Voit tarjoilla graavatun lohen tarvittaessa salaatinlehdellä – kullekin annokselle tulee noin 2 viipaletta graavattua lohta. Käytä sitruunaviipaleita ja sitruunankuorta koristeena.
Ravintosisältö
1871 Kcal
Ainekset
6 annosta
Korppujauhoa | 1 dl |
---|---|
Sitruunankuorta raastettuna | 1 rkl |
Hienonnettua tilliä | 1 dl |
Tuoretta tuoretta basilikaa hienonnettuna | 1 dl |
25 g |
Graavattu lohi viipaloituna | 300 g |
---|---|
Sitruuna paloiteltuna puolikkaiksi viipaleiksi | 1 |
Sinappikastike
Arla® Lempi Fraîche 15% kermaa | 1 dl |
---|---|
Sinappia | 2 tl |
Karkeaa suolaa | ¼ tl |
Kourallinen tuoretta tilliä hienonnettuna |
Lisäksi
Maalaisleipä |
---|
Kommentit