Gluteenittomat muffinssit

Gluteenittomat muffinssit

Brunssi Jälkiruoka Välipala
(25)
Kommentit
Gluteenittomat muffinssit voit maustaa oman maun mukaan. Tässä reseptissä muffinssit maustetaan suklaalla, mustikoilla ja sitruunankuorella. Kokeile!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/gluteenittomat-muffinssit/

Tee näin:

Gluteenittomat muffinssit
  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Aloita gluteenittomat muffinssit taikinan valmistuksesta. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri huokoiseksi sähkövatkaimella. Lisää yksi muna kerrallaan ja vatkaa munien lisäämisen välissä.
  • Sekoita jauhoseos leivinjauheen, vaniljasokerin ja suolan kanssa kulhoon.
  • Kaada jauhoseos ja maito vähän kerrallaan voiseokseen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää muffinssitaikinaan suklaa, mustikat ja sitruunankuori.
  • Lusikoi taikinaa 12 muffinssivuokaan. Paista gluteenittomat muffinssit uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  • Tarjoile gluteenittomat muffinssit lämpiminä jälkiruokapöydässä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Voit jättää muffinssien maustamisen sikseen ja lisätä kunkin valmiin muffinssin päälle muutaman vadelman, raparperinpalan tai omenaviipaleen, jotka on pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Ainekset

12 palaa
Gluteenittomat muffinssit
125 g
Sokeria
2 dl
Kananmunat
2
Gluteeniton jauhoseos
4 dl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Suolaa
1 tl
Täysmaitoa
1 dl
Ehdotuksia muffinssien maustamiseen
Suklaa hienonnettuna
100 g
Mustikoita
3 dl
Sitruuna (sen raastettu kuori)
1

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet