
Gluteeniton tiikerikakku
Tiikerikakku on juhlapöydän suosikkikakku. Tämä resepti on gluteeniton joten se sopii myös keliaakikoille ja gluteenia välttäville.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Mikäli haluat kakkuun enemmän "raitoja", lisää vaalea ja tumma taikina vuokaan pienemmissä erissä (esim. ensin neljäsosa vaaleasta taikinasta, sitten neljäsosa tummasta taikinasta jne.)
Ainekset
Reseptistä valmistuu 8 annosta
150 g | |
Sokeria | 2½ dl |
Kananmunat | 4 |
Leivinjauhetta | 2 tl |
Gluteeniton jauhoseos (esim. Semperin hieno jauhoseos) | 4 dl |
Vaniljasokeria | 2 tl |
1 dl | |
Kaakaojauhetta | 2 rkl |
Gluteenittomia korppujauhoja vuoan jauhottamiseen |
Kommentit