Gluteeniton piirakkapohja

Gluteeniton piirakkapohja

35 minuuttia
(0)
Kommentit
Gluteeniton piirakkapohja valmistuu tällä kolmen ainesosan reseptillä vaivatta ja nopeasti. Kokeile helppoa reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/gluteeniton-piirakkapohja/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan gluteeniton piirakkapohja sekoittamalla voi ja jauhot rakeiseksi massaksi monitoimikoneella. Lisää seoksen joukkoon rahka ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan olla jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen gluteenittoman piirakkapohjan leipomista.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Hyödynnä gluteeniton piirakkapohja erilaisten suolaisten piirakoiden resepteissä. Katso erilaiset täytevaihtoehdot ja muut suolaiset piirakat!

Ainekset

1 piirakka
100 g
Tattarijauhoa
2½ dl
Arla® Lempi Maitorahka 0,2 % laktoositon
¾ dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet