Gluteeniton pannukakku

Gluteeniton pannukakku

1 tunti Brunssi Jälkiruoka
(19)
Kommentit
Gluteeniton pannukakku -resepti mahdollistaa pannarinautinnon myös erityisruokavaliota noudattavalle herkkusuulle. Koristele pannukakku makusi mukaan.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/gluteeniton-pannukakku/

Tee näin:

  • Laita uuni lämpenemään 200-225 asteeseen
  • Sulata voi.
  • Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään.
  • Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi.
  • Kaada pannukakkutaikina leivinpaperille uunipellille ja paista uunissa n. ½ tuntia.
  • Tarjoile gluteeniton pannukakku halutessasi sokerin, hillon ja kermavaahdon kanssa. Lisukkeiksi voit myös kokeilla tuoreita marjoja sekä hedelmiä sesongin mukaan ja tuoreita mintunlehtiä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Vaniljajauheen avulla saat kermaan täyteläistä makua.

Ainekset

6 annosta
Ainekset
8 dl
Kananmunat
2
Sokeria
1 dl
Gluteeniton jauhoseos (esim. Semper FIN MIX -jauhoseosta)
5 dl
100 g
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Vaniljasokeria
1 tl

Kommentit