&format=jpg)
Gluteeniton kääretorttu
1 tunti
Jälkiruoka
Gluteeniton kääretorttu raparperikompotilla ja rahkaisella kermatäytteellä on jokaisen unelmaherkku kesällä. Viimeistele kääretorttu mansikoilla. Kokeile!

Tee näin:
Gluteeniton kääretorttu
Raparperikompotti
Täyte ja koristelu
Arvioi resepti
Vinkki
Raparperikompotin tilalla voit käyttää myös valmista raparperihilloa tai muuta haluamaasi hilloa (n. 2–3 dl).
Ainekset
10 annosta
Kääretorttupohja
Kananmunat | 4 |
---|---|
Sokeria | 1¼ dl |
Perunajauhoja | 1½ dl |
Leivinjauhe | ½ tl |
Ripaus suolaa |
Raparperikompotti
Raparperia (n. 400 g) | 5 dl |
---|---|
Sokeria | 1 dl |
Vaniljajauhetta | ½ tl |
2 rkl |
Täyte ja koristelu
2 dl | |
Sokeria | 1 rkl |
1 prk | |
Mansikoita | 250 g |
Syötäviä kukkia (esim. orvokkeja) |
Kommentit