
Glögijuustokakku
Jälkiruoka
Glögijuustokakku on raikas ja herkullinen tarjottava joulupäivän kahvipöytään. Valmista joulun paras juustokakku!

Tee näin:
Glögijuustokakku
Täyte
Glögikiille
Koristelu
Arvioi resepti
Ainekset
12 annosta
Glögijuustokakku
Piparkakkuja esim. Hanna-tädin | 300 g |
---|---|
Täysjyvä Digestive-keksejä | 50 g |
150 g |
Täyte
Liivatelehtiä | 4 |
---|---|
Vaniljatanko | 1 |
Sokeria | 1½ dl |
4½ dl | |
Appelsiinin kuorta raastettuna | 1 rkl |
Puristettua appelsiinimehua | 2 rkl |
Maustamatonta tuorejuustoa | 200 g |
Glögikiille
Liivatelehteä | 2 |
---|---|
Glögiä | 2 dl |
Koristeluun
Rouhittuja paahdettuja manteleita | 100 g |
---|---|
Kultaista glitteriä |
Kommentit