&format=jpg)
Frutti di mare -pizza
2 tuntia
Illallinen
Pääruoka
Tämä frutti di mare -pizza maistuu meren herkuilta. Kokeile frutti di maren täytteenä katkarapuja, kampasimpukoita ja raikasta fenkolia.

Tee näin:
Pizzapohja
Tomaattikastike
Kokoa ja paista pizzat
Arvioi resepti
Ainekset
4 annosta
Pizzapohja
Hiiva á 50 g | 0,3 |
---|---|
Kylmää vettä | 3 dl |
Juoksevaa hunajaa | 1½ tl |
Suolaa | 1 tl |
Oliiviöljyä | 2 rkl |
Erikoisvehnäjauhoja | 6 dl |
Durumvehnäjauhoa | 2 dl |
Tomaattikastike
Tomaattimurskaa á 400 g | 1 prk |
---|---|
Keltasipuli | 1 |
Rypsiöljyä | 1½ rkl |
Kuivatettua rosmariinia | 1 tl |
Tomaattipyreetä | 1 rkl |
Punaviinietikkaa | 1 rkl |
Sokeria | 2 tl |
Vettä | 1 dl |
Suolaa | ½ tl |
Täyte
Fenkoli | 1 |
---|---|
1 dl | |
Kampasimpukkaa | 8 |
Kuorittuja katkarapuja | 1 dl |
Arla® Posketon pizzajuusto raaste (4 dl) | 200 g |
Kommentit