Apetina-uunilohi ja kermapunajuuret
50 minuuttia
•
Apetina-uunilohi ja sitruunaiset kermapunajuuret ovat helpot valmistaa ja vievät kielen mennessään.
Tee näin:
Ainekset
Lohifilee (yht. 4 kpl)
|
800 g |
---|---|
Apetina® 8 % pala
|
1 pkt |
Kastike
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
|
2 dl |
---|---|
Tuoretta rosmariinia hienonnettuna
|
2 rkl |
Kermapunajuuret
Raakaa punajuuri (yht. 300 g)
|
3½ |
---|---|
Punasipuli
|
1 |
Inkivääriä
|
2 rkl |
Sitruunamehua
|
2 rkl |
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
|
1½ dl |
Dijon sinappia
|
2 tl |
Suolaa
|
n. 1 tl |
Mustapippurirouhetta
|
½ tl |
Sitruunapippuria
|
½ rkl |
Hunajaa
|
½ rkl |
Koristeluun
Ruohosipulia hienonnettuna
|
2 rkl |
---|