
Apetina-uunilohi ja kermapunajuuret
50 minuuttia
Illallinen
Pääruoka
Apetina-uunilohi ja sitruunaiset kermapunajuuret ovat helpot valmistaa ja vievät kielen mennessään.

Tee näin:
Arvioi resepti
Ainekset
4 annosta
Lohifilee (yht. 4 kpl) | 800 g |
---|---|
Apetina® 8 % pala | 1 pkt |
Kastike
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 % | 2 dl |
---|---|
Tuoretta rosmariinia hienonnettuna | 2 rkl |
Kermapunajuuret
Raakaa punajuuri (yht. 300 g) | 3½ |
---|---|
Punasipuli | 1 |
Inkivääriä | 2 rkl |
Sitruunamehua | 2 rkl |
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 % | 1½ dl |
Dijon sinappia | 2 tl |
Suolaa | n. 1 tl |
Mustapippurirouhetta | ½ tl |
Sitruunapippuria | ½ rkl |
Hunajaa | ½ rkl |
Koristeluun
Ruohosipulia hienonnettuna | 2 rkl |
---|
Kommentit